Zo zet je Pokémon Go op je smartphone

De app is officieel pas in een paar landen te downloaden, maar Pokémon Go gaat nu al de wereld over. Met een trucje kun je de game nu al op je smartphone of tablet zetten. Hier lees je hoe je dat doet. Lees ook: Verwijder accounts sneller met justdelete.me. 

Het interessante aan Pokémon Go is dat het een augmented reality-game is. Dat houdt in dat er via je smartphone een laag over de echte wereld wordt gelegd, waardoor het lijkt alsof de Pokémon gewoon in het wild rondlopen. Of bij de koffieautomaat.

Pokémon Go downloaden op Android

Onze vrienden van Power Unlimited hebben een handig stappenplan geschreven over hoe je Pokémon Go op je smartphone zet. Voor Android zijn de stappen simpel: ga – op je Android-device – naar deze website en download het APK-bestand. Installeer het bestand en je kunt gelijk beginnen met spelen, als je je smartphone tenminste toegang hebt gegeven apps buiten Google Play om te kunnen installeren.

Pokémon Go downloaden op iOS

In iOS werkt het iets omslachtiger. Ga in de App Store op je iPhone of iPad naar het Uitgelicht-tabblad. Scrol naar beneden en ga naar Apple ID > Log uit. Scrol opnieuw naar beneden en druk op het vlaggetje. Selecteer de Australische vlag. Zoek daarna een willekeurige app en druk op Downloaden. Apple zal je vragen in te loggen of een account aan te maken. Doe dat laatste. Vul je gegevens in (zorg dat je een geldig e-mailadres gebruikt waar je de gegevens van hebt). Verzin een adres in het veld bij Billing Address (gebruik 2000 als postcode) en activeer je account via e-mail. Je kunt nu Pokémon Go downloaden uit de Australische App Store.

Geen zin om een email-adres aan te maken voor dat Australische account? Maak dan gebruik van een 10 Minute Mail!

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...1Stom

About Author

3 Comments

 • Steve M
  Posted 16/07/2016 8:57 pm 0Likes

  Top dit werkt echt!

 • Tayana
  Posted 13/07/2016 10:26 am 0Likes

  Lastige is dat ze dan per se een creditcard gegevens willen hebben

  • Bill
   Posted 14/07/2016 2:51 pm 0Likes

   Je kan aangegeven dat je dit ‘Nu niet’ wil.

Leave a comment

[wpterms id="3193"]