100 lifehacks in woord & beeld: kleine ongemakken, grote oplossingen

Lifehacks heb je in alle soorten en maten. Het internet staat vol met handige tips en trucs waarmee jouw leven eenvoudiger is te maken. Veelal met de meest simpele hulpmiddelen. Wij hebben de 100 beste, leukste of opmerkelijkste lifehacks voor je op een rij gezet. Doe er je voordeel mee. Deze 100 foto’s kunnen je leven letterlijk veranderen!

Al in 2012 verzamelde onze auteur Patrick Loonstra de beste hacks. Nu presenteren we de update! Alle credits gaan uit naar de oorspronkelijke makers die niet meer zijn te achterhalen. Bij deze bedankt voor het makkelijker maken van al onze levens! Heb jij interessante andere lifehacks, laat een bericht achter in de comments. In een volgend overzicht nemen we dan jouw suggesties weer mee.

Wat is lifehacking?

Dagelijks komen er nieuwe bezoekers op Lifehacking. Via zoekmachines, sociale netwerken, maar vooral omdat onze site wordt doorverteld op de werkvloer, studievloer, bus, trein of tijdens lezingen. Veel mensen vragen ons: Waar moeten we beginnen? Wat is nu Lifehacking en hoe kan ik er mee beginnen? Lifehacks zijn binnenweggetjes voor je brein. Creatieve sluiproutes voor je hersens. Manieren om iets slimmer te doen in minder tijd. Op deze pagina krijg je meer uitleg over het fenomeen. Hierna wil je natuurlijk dagelijks op de hoogte blijven van onze handigheidjes. Volg ons daarom op Facebook, Twitter of Google+

Lifehacks Top 100

Fotocredit openingsfoto: Shutterstock

Tell Us What You Think
15Te gek6Leuk1Serieus?2Meh...1Stom

About Author

1 Comment

  • Mieke
    Posted 08/08/2017 5:16 am 0Likes

    Zeer leuke site, leerrijk

Leave a comment

[wpterms id="3193"]