Aandachtig schrijven met Write

Als je een boek schrijft kun je gebruik maken van een programma als Word en voor een notitie gebruiken veel mensen apps als Evernote. Zou het echter niet geweldig zijn als er een programma was die zowel handig is voor het schrijven van complete boeken als het maken van notities? Je raadt het al: we hebben weer iets gevonden. Maak kennis met Write!

https://lifehacking.nl/persoonlijk-tips/tijd-om-je-geheugen-te-testen/

Makkelijk schakelen tussen stukken

Waar je in veel programma’s meerdere venster open moet laten staan, geeft Write! je de mogelijkheid om meerdere tabbladen te gebruiken om snel te schakelen tussen de projecten waar je aan werkt. Als je gebruik maakt van de Cloud-functionaliteit, kun je altijd dezelfde collectie aan tabbladen openen bij het inloggen.

Write! 2

Onbeperkt ongedaan maken

Write! heeft geen beperkingen op het aantal keren dat je iets ongedaan kan maken. Zelfs als je het programma afsluit en weer opstart kun je dingen van vorige week ongedaan maken.

Geen afleiding, prachtig design en leuke details

Ok, deze functies zijn misschien ook beschikbaar op andere programma’s. Wat Write! echter speciaal maakt is het ontwerp en het gebrek aan poespas. Door het ontwerp is het makkelijker om je te concentreren op de woorden op je scherm. Bij de instellingen kun je allerlei dingen aanpassen, van de grootte en kleur van je cursor tot het instellen van je ‘Typewriter Scrolling’. Deze functie houdt in dat je document, als je halverwege bent, begint te schuiven zodat je tekst altijd in het midden van je scherm blijft. Lekker nostalgisch!

Write! 3

Pro en gratis

Helaas zitten er aan deze functies wel een prijskaartje. Als je Write! voor het eerst probeert kun je het een week gratis proberen met alle functies die Pro met zich meebrengt. Daarna kun je ervoor kiezen om verder te gaan met je Pro-abonnement voor 5 dollar per maand of om over te schakelen naar de gratis dienst met minder mogelijkheden. We kunnen je alvast verklappen dat Write! prima gratis te gebruiken is als je vaak op dezelfde computer werkt en je vooral een programma wil zonder afleiding en enkele personalisatie-opties.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

 • Dennis
  Posted 16/03/2016 9:10 am 0Likes

  Hé Lub,
  Ik ben benieuwd naar Write!

  Ik mis de link in je stuk naar de site waar je het kunt downloaden.

  Voor de lezers die het ook willen proberen:
  https://wri.tt/

  dennis

  • Dennis
   Posted 16/03/2016 9:13 am 0Likes

   Oeps… Er is volgens mij geen test-versie op de site te vinden. Wel een 30-dagen geld terug garantie…

   Of heeft iemand een andere link voor de gratis- (test)-versie

   dennis

   • Ann Duchateau
    Posted 13/04/2016 8:36 am 0Likes

    Inderdaad… Er wordt toch meteen gevraagd te betalen. Dus niks eerst gratis proberen.

  • Ann Duchateau
   Posted 13/04/2016 8:29 am 0Likes

   Dankjewel Dennis. Ik zocht me ook al suf 🙂

Leave a comment

[wpterms id="3193"]