Begin alvast aan je goede voornemens

1 Januari is niets meer dan een afspraak om een nieuw jaar te beginnen. Wat houd je tegen om niet alvast te oefenen met je goede voornemens? Als je al van plan bent om een aantal voornemens te starten na komend weekend, dan is het nu al een mooi moment om wat te oefenen.

De website Pick the Brain heeft een mooi artikel hoe je gedachten je acties vormen. En waarom die gedachten nu juist het meest lastig te veranderen zijn. Want laten we eerlijk zijn, op 1 januari 2012 0:05 ben je niet een compleet ander persoon dan je op 31 december 2011 om 23:55 was. Maar toch besluit je om een aantal onderdelen in je leven resoluut anders aan te pakken.

Dan kan het echt geen kwaad om nu al wat te oefenen, alvast de voorbereidingen te treffen. Wil je afvallen? Zorg dan nu al dat je de juiste voeding in je kast hebt, de juiste recepten op orde en bijvoorbeeld Foodzy op je smartphone geïnstalleerd. Wil je dagelijks gaan publiceren? Oefen de komende dagen al een beetje om te kijken wat een lekker patroon voor je is. Maar ga ook eens kijken of er goede apps zijn of interessante software die je kan helpen met je voornemen.

Maak nu alvast de plannen die je vanaf zondag echt waar wilt maken en begin met kleine oefeningen. Hopelijk is de overgang in het nieuwe jaar dan een stuk prettiger voor je! Succes!

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]