1 april, blender in je bed!

Oké, het is er misschien niet helemaal de tijd voor, maar hé: lachen is gezond. En hoe je het ook wendt of keert, het is vandaag toch écht 1 april! Tijd dus om je huisgenoten (verder komen we helaas niet) een flinke poets te bakken of ze de stuipen op het lijf te jagen met een originele of iets minder originele prank.

Hoewel sommige mensen denken dat 1 april-humor in deze tijden ongepast is, zijn wij van mening dat een beetje vrolijkheid juist wonderen doet. Zeker binnenshuis, waar we toch een beetje opgesloten zitten met elkaar. En dat was de eerste week nog gezellig, maar de lol is er inmiddels wel een beetje van af natuurlijk… Dan kun je er maar beter het beste van maken, toch? Nou dan – here we go!

Inspiratie voor 1 april

Goed, we kennen allemaal de aan elkaar gestrikte schoenveters, het zout in het suikerpotje, nep-schadebriefjes onder ruitenwissers van auto’s, karnemelk in een pak melk gieten, huishoudfolie om de wc-bril (😈) en de aan de grond gelijmde euro, maar misschien is het leuk om eens wat totaal anders te proberen? Gewoon, omdat ze er dan misschien een keertje écht in tuinen?! In de video hieronder vast wat inspiratie, maar misschien heb jij nog wel een betere grap? Laat het dan vooral even weten in de reactiepanelen hieronder, dan heeft iedereen d’r wat aan!

Uitgeprankt? Dan is het hoog tijd voor een ouderwets potje BingoronaTM!

Tell Us What You Think
4Te gek5Leuk2Serieus?1Meh...15Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]