Stop de verveling! Speel de superonofficiële #BINGORONA

“Blijf binnen!” “Houd 1,5 meter afstand!” “Niet hamsteren!” Zomaar wat kreten waar je vandaag de dag mee wordt overladen en nee, echt gezellig zijn ze niet. Maar lieve hackers des levens, houd je dan ook in godsnaam aan de voorschriften… En als je dan tóch binnen zit: speel dan de enige echte onofficiële #BINGORONA! Gewoon, omdat het kan.

De enige manier om het leven ondanks al die regels, beperkingen en binnenzitterij nog een beetje gezellig te houden, is door spelletjes te spelen. Heel. Veel. Spelletjes. Waaronder bingo. En om al die misère en rampspoed tijdens journaals en talkshow nog enigszins vrolijk te houden, print je onderstaande afbeelding (even op klikken voor hi-res pdf) een paar keer uit, ga je met z’n allen met een A4’tje op schoot op de bank zitten en zet je de tv aan.

Degene die z’n kaart als eerste vol heeft, wint eeuwige roem. Laat het vooral ook even in de reacties hieronder weten, dan maken we een klassementje aan. We kunnen dit spelletje voorlopig nog wel even spelen, helaas…

Ook leuk: een paar lekker uitgebreide smartphonegames voor alle binnenblijvers!

Tell Us What You Think
12Te gek6Leuk0Serieus?2Meh...3Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]