Pak aan, een paar lekker uitgebreide smartphone-games!

De meeste smartphone-games die beschikbaar zijn, beperken zich vaak tot levels die nogal op elkaar lijken, maar alleen veranderen qua moeilijkheidsgraad. Ben je nou op zoek naar een serieuze game-ervaring op je smartphone? Dan zijn onderstaande games zeker het overwegen waard. Hang je telefoon maar aan de lader en maak je klaar voor een lekkere gamemarathon!

life is strange gaming s GIF

Life is Strange

Deze game is al een behoorlijke tijd beschikbaar voor de PlayStation 4, maar kan sinds een tijdje ook op de smartphone worden gespeeld. Life is Strange (ook voor iOS) vertelt het verhaal van twee vriendinnen, Cloë en Max. Max komt erachter dat ze de tijd kan manipuleren en zodoende bepaalde situaties terug kan draaien. In de game moet je allerlei grote en minder grote keuzes maken, en je zult merken dat al die keuzes het verloop van het verhaal zullen beïnvloeden. Een unieke ervaring en een intens verhaal gegarandeerd!

video game skyrim mod GIF

The Elder Scrolls: Blades

Op zoek naar een lekker episch avontuur in de wereld van Elder Scrolls? Dan ben je niet langer op de pc of PlayStation aangewezen. Met Blades (ook voor Android) maak je je eigen personage en krijg je te maken met allerlei quests, gevechten en het opbouwen van jouw stad. Door verschillende soorten aanrakingen en swipes op je scherm kun je vechten, waarbij precisie en goede timing zeer belangrijk is.

queen elizabeth GIF

Reigns en Reigns: Her Majesty

Ook Reigns (ook voor iOS) is gebaseerd op keuzes die je moet maken en de gevolgen die deze keuzes hebben. Als nieuwe koning moet je je land besturen. Daar horen uiteraard allerlei verantwoordelijkheden bij, zoals het aansturen van een leger, betrouwbare adviseurs om je heen verzamelen en het vinden van een koningin!

Reigns: Her Majesty (ook voor iOS) is het vervolg op Reigns. In deze game speel je echter de koningin en ben je op zoek naar liefde en gezelschap. Dit alles is in een soort Tinder-jasje gestoken, waarbij je wederom met elke swipe een keuze maakt die allerlei gevolgen kan hebben.

alice in wonderland too lazy to tag everyone GIF

Don’t Starve

Ben je een Tim Burton-fan? Hou je van een beetje duisternis à la Edgar Allen Poe? Dan is Don’t Starve (iOS-versie hier) het perfecte spel voor jou. In deze duister getekende game speel je Wilson, een wetenschapper die op een of andere manier in de wildernis is beland en daar moet zien te overleven. Je moet slim gebruikmaken van je omgeving en middelen om alle gevaren het hoofd te kunnen bieden.

disney movie GIF

Hades’ Star

Op zoek naar een uitgebreide strategy game? In Hades’ Star (ook voor iOS) koloniseer je verschillende planeten en bouw je zo aan je eigen ruimte-imperium. Daarnaast creëer je ook je eigen ruimtevloot waarmee je op nieuwe avonturen gaat én jouw gekoloniseerde planeten verdedigt.

Meer games? Dit worden de grootste klappers dit jaar!

Wat vind je van deze hack?
6Te gek11Leuk4Serieus?5Meh...31Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]

2 Comments

 • Julien
  Posted 16/03/2020 10:31 pm 0Likes

  Wij zijn vanwege het thuiszitten helemaal verslaafd aan de spellen van SameRoomGames.com leuk de tijd door te komen met anderen.

  • Elmar
   Posted 24/03/2020 8:16 am 0Likes

   Goeie tip Julien! Gaan we tijdens het thuiszitten ook maar eens proberen.

Comments are closed.