De beste standjes voor een blowjob

Het geven van een blowjob is harde en noeste arbeid. Je knieën gaan zeer doen, je krijgt kaakkramp en je nek wordt na een tijdje ronduit spastisch. Gelukkig zijn er een paar standjes die je kunt doen waarbij je alle ongemakken zoveel mogelijk vermijdt, en je vol kunt gaan voor maximum pleasure. 

De zit en kniel

Laat je partner op de rand van het bed gaan zitten en kniel er zelf voor. Leg voor jouw gemak een kussen onder je knieën zodat je het makkelijker vol kunt houden. Nu heb je beide handen vrij én je hoeft je niet dubbel te buigen om er goed bij te komen.

kneel neil patrick harris GIF

De sta en kniel

Voor jou, de gever, is de positie hetzelfde: namelijk knielend op de grond met een kussentje. Voor je partner geeft deze houding wat meer controle. Hij kan nu zijn heupen makkelijker naar voren bewegen voor wat extra stootactie.

Dubbel plezier

We kennen allemaal vast wel het standje 69. Dit is een variant daarop waarbij je op je zij gaat liggen. Je kunt een been over de schouder van je partner plaatsten zodat alle geslachtsdelen lekker makkelijk toegankelijk zijn.

Ondersteboven

Voor deze houding hoef jij als gever niet zoveel te doen. Ga op je rug op het bed liggen en laat je hoofd net over de rand naar achteren vallen. Je partner kan zich nu over jou heen buigen en het tempo en de diepte bepalen door boven je te blijven hangen.

sexy breast GIF

Liggend

Een variatie op bovenstaand standje is wanneer jij gewoon op bed gaat liggen en je partner over jouw gezicht knielt. Daarbij zet hij zijn knieën boven jouw schouders en kan zo makkelijk stoten. Tip: leg voor jouw comfort een extra dik kussen onder je nek waardoor je niet zelf je hoofd omhoog hoeft te houden.

Extra tips

Vergeet tijdens het geven van een blowjob niet om ook de ballen te stimuleren. In de testikels zitten ontzettend veel zenuwuiteinden die bij stimulatie het plezier van een blowjob alleen maar vergroten. Maak daarnaast af en toe oogcontact. Er is niks geilers dan een goed gerichte blik omhoog terwijl je hem bevredigt.

Wat vind je van deze hack?
5Te gek0Leuk1Serieus?1Meh...0Stom

About Author