De beste films en series op Prime Video die je vanavond nog moet checken!

Heb je Netflix gisteravond uitgekeken en ben je toe aan verse visuele input? Check dan het aanbod van Prime Video effe. Staat een hoop interessant spul tussen en je kijkt het sowieso de eerste maand helemaal gratis en voor niks. Hieronder vast een paar smaakmakers waar je je ogen vanavond op kunt trakteren.

Zoals we vanochtend al voorzichtig meldden, is Amazon nu ook officieel in Nederland gearriveerd. Helemaal leuk natuurlijk, zeker in combinatie met dat abonnement van 3 euro. Want dan is er altijd gratis bezorging, een Twitch Prime-account en onbeperkt foto-opslag via Amazon Photos. Maar je hebt met dat Prime-abonnement óók toegang tot Amazon Prime Video, een streamingdienst die al een tijdje in Nederland actief is, maar voorheen € 5,49 per maand kostte. En je kijkt de eerste 30 dagen dus helemaal gratis!

Aanraders

Het is natuurlijk wat veel van het goeie om het volledige aanbod hieronder de copy-pasten, dus we houden het bij één keer in de week een paar puike aanraders. We trappen af met onderstaande zes. Enjoy!

Mr. Robot

Toffe technothriller met in de hoofdrol Rami Malek, die als programmeur Elliot verstrikt raakt in een web van leugens en cybercrime als hij zich aansluit bij een ondergronds hackerscollectief onder leiding van Mr. Robot (een tamelijk briljante rol van Christian Slater).

Star Trek: Picard

Nieuwste chapter in het Star Trek-universum, nu met onze favoriete Captain: Jean-Luc Picard! Er staan nu zeven afleveringen online, en hoewel de cast nog duidelijk een beetje moet wennen, gaat het langzaam maar zeker de goede kant op. Veelbelovend, en sowieso een must-see voor Trekkies.

The Boys

Heb je ook een beetje genoeg van al die Marvel-onzin? Ben je volledig murw gebeukt door dat eindeloze superhelden-gewauwel? The Boys gaat ook over superhelden, maar dan net effe anders. Net als in de Marvel-films leven superhelden naast mensen, alleen blijken het gewoon regelrechte klootzakken. Tijd om het recht weer in eigen hand te nemen! Een bijzonder frisse kijk op een nogal uitgekauwd genre.

Missing Link

Ontroerende animatiefilm van Studio Laika, dat met Missing Link een waar huzarenstuk afleverde. Alle characters zijn namelijk met stop-motion tot leven gewekt, terwijl de omgevingen uit dikke rendermachines komen. Check vooral ook even de making of op de YouTubes.

Green Book

Viggo Mortensen speelt een van de hoofdrollen in deze fijne roadmovie, waarin de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een blanke chauffeur en een donkere pianist uiteen wordt gezet. Was vorig jaar nog goed voor drie Oscars, waaronder die voor Beste Film en die voor Beste Bijrol (op naam van Mahershala Ali).

Beavis & Butt-Head Do America

Heerlijk potje jeugdsentiment (of broodnodige educatie, als je van na 1996 bent) in de vorm van het puisterige puberduo Beavis en Butt-Head, die speciaal voor deze film Amerika doen. O, en de trailer is in oldskool 4:3 én mono, want dat was nou eenmaal zo in 1996…

Toch nog wat gemist op Netflix? Check deze vijf topfilms!

Tell Us What You Think
10Te gek8Leuk1Serieus?1Meh...2Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]