De 5 beste Netflix-films om dit weekend te kijken

Hoppa! En toen stond dat immer smakelijke weekend alweer voor de deur. En ook al heb je etentjes, feestjes en een welverdiend saunabezoekje gepland staan; uiteraard maak je ook de nodige uren vrij voor het lamlendig op de bank hangen met Netflix. Met deze vijf dikke Netflix-films maak jij je weekend compleet!

I Feel Pretty

Een echte feel-good film. Deze film kwam in 2018 uit en is perfect als je een leuke komedie op Netflix zoekt. De film gaat over een dame die best wel onzeker is over haar uiterlijk. Tot ze plots in een sportklasje een flinke klap maakt, wakker wordt en er van overtuigd is dat ze een supermodel is. En ja. Dat is lachen!

Midsommar

Ook deze film is niet zo lang geleden uitgekomen. De mysterieuze film ligt meer aan de drama en thriller kant, maar het is ook een soort psychologische horror. De film gaat kort uitgelegd over een groep mensen die naar Zweden gaat met een Zweedse vriend. Ze overnachten op een soort campingterrein waar allerlei ‘rituelen’ worden uitgevoerd die te maken hebben met hun geloof. Alleen krijgt de film na een tijdje een flink bizarre wending…

Bandersnatch

Als je Black Mirror kijkt, ga je deze film ook geweldig vinden. Het is namelijk van de makers van Black Mirror! Deze film is een drama/sciencefictionfilm, daarnaast is hij ook interactief! Je kan zelf keuzes maken voor wat de hoofdpersoon gaat doen. Deze keuzes hebben gevolgen voor de rest van de film. Hier is dus niet echt een plot over te schrijven, aangezien er vijf verschillende eindes zijn. Alleen al voor die interactieve ervaring de moeite van het kijken waard.

Saving Private Ryan

Een oudje. En een hele dikke klassieker. Waarschijnlijk heb je Saving Private Ryan, net als wij, al vele vele malen gezien. Maar het feit dat deze topfilm nu op Netflix staat is een meer dan legitieme reden om hem nóg maar een keer op te zetten. De oorlogsfilm speelt zich af in 1944, en begint op D-Day. De film gaat over James Ryan, zijn broers zijn overleden en hij mag naar huis. Alleen is hij op een volledig andere plek gedropt is dan de andere soldaten. De kapitein krijgt de opdracht om James Ryan op te sporen, maar natuurlijk gaat dit niet zonder enige tegenslagen.

Call Me By Your Name

Zin in een romantische drama? Dan is deze film een topkeuze voor jou. Deze film is een verfilming van een boek met dezelfde naam. De film gaat over een liefdesverhaal van twee jongemannen. Elio, die in Italië woont, ontmoet Oliver, die ingehuurd is door Elio’s vader om werk voor hem te doen. Ook deze film heeft vele wendingen, en is het kijken zeker waard. We willen niet te veel spoilen, natuurlijk!

Wat vind je van deze hack?
28Te gek32Leuk12Serieus?31Meh...56Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]

1 Comment

  • Joshua
    Posted 11/03/2020 8:22 am 0Likes

    Koel

Comments are closed.