Dit is ‘m dan: dé manier om een ei te pellen!

Vraag een willekeurige Nederlander naar de beste manier om een eitje te pellen en je krijgt zo’n vijftien wondertips ‘van oma’ met 100% pelgarantie gepresenteerd. Klein nadeel: voor veel van die dubieuze tips heb je niet het juiste gereedschap in huis, of je wil er gewoon je kostbare tijd niet aan verspillen. Het vraagt immers nogal wat van je geduld om een ei elf uur lang te laten slowcooken onder begeleiding van Mozarts 40e. Je wilt gewoon een ei. En snel een beetje!

De redactie van Lifehacking houdt wel van een eitje en ging de uitdaging aan om de bekendste peltechnieken te testen. En wat blijkt? Een doodnormale lepel is het enige wat je nodig hebt om een eischaal fatsoenlijk en genadeloos van het witte goud te scheiden. Zo doe je dat…

Wat denk je van deze post?
14Te gek49Leuk7Serieus?23Meh...18Stom

0 Comments

Geef een reactie