Een vlekkeloze bioscoopervaring op je smartphone met Samsung en KPN

Keken we vroeger nog vooral YouTube-filmpjes op onze smartphone, tegenwoordig is de kwaliteit van streaming video zo goed dat we ook films en series niet alleen meer in de bioscoop of op onze televisie bekijken. Maar wie van een bioscoopervaring wil genieten op z’n smartphone, heeft daar wel een goed toestel voor nodig, én een snelle en stabiele draadloze internetverbinding.

Onlangs onthulde Samsung de Galaxy S20-serie, drie smartphones die gemaakt zijn om het allerbeste te bieden op het gebied van entertainment. Dat uit zich ten eerste in vier camera’s (de S20 Plus en Samsung S20 Ultra hebben er zelfs vijf) en de mogelijkheid om met de S20 Ultra foto’s te schieten met maar liefst 108 megapixel.

Kraakheldere displays

Wie graag wil genieten van streaming video, zal echter vooral genieten van de kraakheldere displays. Zo is de Galaxy S20 uitgerust met een 6,2-inch display, de S20 Plus met een display van 6,7-inch en de S20 Ultra met een display van maar liefst 6,9-inch. Stuk voor stuk displays waarop je geen detail meer hoeft te missen, dankzij de Dynamic AMOLED 2x-technologie van Samsung. Alle drie de modellen hebben daarnaast een verversingsfrequentie van 120Hz, waardoor het scherm veel sneller reageert, iets dat je bij actiescènes absoluut zult merken.

In een ideale situatie hang je thuis aan het stroom, maar voor wanneer dat niet mogelijk is, zijn de krachtige accu’s van de S20-serie een uitkomst. Zo heeft de S20 een 4000mAh-batterij en de S20 Plus een batterij van maar liefst 4500mAh. De S20 Ultra spant de kroon, met een batterij van maar liefst 5000mAh. Zelfs áls je die weet leeg net Netflixen, zorgt Super Fast Charging van Samsung ervoor dat het toestel zo weer is opgeladen.

Stabiele verbinding

Het is fijn als je een toestel hebt waarmee je het meeste uit je streamingervaring kunt halen, maar daar heb je natuurlijk niets aan als de draadloze verbinding in huis het laat afweten. Steeds meer streamingdiensten bieden hun content aan op zeer hoge resolutie, en dat betekent ook dat er veel meer data moet worden verzonden. Om daar optimaal van te kunnen profiteren, heb je een verbinding nodig die niet alleen snel is, maar ook stabiel en die overal in huis optimale dekking heeft.

KPN biedt een dergelijke verbinding in de vorm van SuperWifi. Dat klinkt op zichzelf al als een serie die op Disney+ uitgezonden wordt, maar in werkelijkheid gaat het hier om nieuwe technologie die zorgt voor een fantastische Wifi-ervaring in huis. Dit netwerk wordt gerealiseerd met behulp van SuperWifi-punten. Deze punten plaats je op strategische plekken in huis, met behulp van de KPN Thuis app die je precies vertelt welke plek optimaal is voor een SuperWifi-punt. Vervolgens zullen alle SuperWifi-punten met elkaar communiceren, om zo een deken van wifi te creëren door het hele huis. Het gevolg hiervan is dat plekken in huis met een zwak wifi-signaal voorgoed verleden tijd zijn. De SuperWifi-punten zorgen samen voor een superstabiel draadloos netwerk, met de maximaal haalbare snelheid op basis van je internetverbinding.

Altijd de beste ervaring

Of je nu wilt genieten van films en series op Netflix, Disney+, Pathé Thuis of een andere streaming service, met je Samsung S20 in combinatie met SuperWifi van KPN ben je altijd verzekerd van de beste ervaring, waar je je ook bevindt in huis. Tel daarbij op het feit dat je met de Samsung S20 video’s kunt schieten met een resolutie van 8K, en je hebt een fantastische situatie waarin je niet alleen video’s van superkwaliteit kunt vastleggen, maar ook zonder problemen kunt versturen via je draadloze verbinding.

De Samsung Galaxy S20, S20 Plus en S20 Ultra zijn daarnaast ook nog eens 5G ready. Kortom, met een combinatie van dit toestel én dit abonnement, ben je volledig klaar voor de toekomst, en stap je direct op de 5G-trein, zodra deze arriveert!

Tell Us What You Think
4Te gek2Leuk2Serieus?3Meh...16Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]