Gmail Taken uit het Lab

Een populair onderdeel van het Gmail Lab is de takenlijst, waarmee je een todo lijst integreert in Gmail. Deze functionaliteit was tot vandaag een Lab-functionaliteit wat betekende dat je hem zelf moest activeren om te gebruiken. Maar het Gmail team heeft besloten om de Takenlijst een vast onderdeel van Gmail te maken.

We’ve been continually improving Tasks since it first launched in Labs. We believe simple and fast is best, so we’ve been working to make Tasks more responsive and get basic interactions working better: we’ve added mobile and gadget views, made improvements to task editing and management, launched in more languages, and integrated with Google Calendar. We’ve also added a printable view for those people compelled to do things away from their computers or mobile devices.

Ik ben persoonlijk nooit een enorme fan geweest van Gmail Tasks, maar ga de vernieuwingen nauwlettend in de gaten houden. In onderstaande video vind je de basisprincipes van de Takenlijst

Ook Google Calendar heeft sinds vandaag een Labs-functionaliteit volgens het Google Apps blog, met zes nieuwe functionaliteiten waaronder een wereldklok en de mogelijkheid om Google Docs aan agenda-items te hangen.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

3 Comments

 • Amparo Schimke
  Posted 18/10/2010 12:27 pm 0Likes

  Nice website. I appreciate your effort, great share.

 • lredev
  Posted 10/09/2009 11:38 am 0Likes

  Ik hoop dat er snel een synchronisatie tool komt die calendar & tasks volledig laat synchroiniseren met Nokia (E71)

  Goosync werkt best prettig, maar moet handmatig… en ondersteund geen tasks helaas..

 • Marco Glasbergen
  Posted 15/07/2009 10:52 pm 0Likes

  Wat ook niet onaardig is, is dat Google Calendar nu een Labs sectie heeft gekregen. De world clock gadget kan bijvoorbeeld erg handig zijn om in je agenda bij de hand te hebben.

  http://googleenterprise.blogspot.com/2009/07/google-calendar-labs-and-our-first.html

Leave a comment

[wpterms id="3193"]