Je familieplanning gesynchroniseerd met Cozi

Homepage Cozi

Huishoudens krijgen het steeds drukker. Werkende ouders, kinderen naar school, boodschappen en dan ook nog eens de sociale verplichtingen. Niet voor niets zien we steeds meer software en online diensten voor planning en taken. Cozi.com springt specifiek in het gezinsleven en biedt een gratis all-in-one oplossing aan voor de gezinscoördinatie. De kinderen van school halen, diner met vrienden, de hond moet naar de dierenarts. Cozi biedt een fraaie mashup van Google Calendar, takenlijstjes, Twitter en weblogsoftware. Je kunt met voornoemde software ook alles wat Cozi kan, maar nu heb je het in 1 pakket. Inclusief mobiele toegang en een Outlook plugin om je kalenders te synchroniseren. De meest interessante features zijn helaas US-only, zoals de mogelijkheid om jeboodschappenlijst via SMS te ontvangen of voorgelezen via de telefoon. Wellicht ook binnenkort in Nederland te vinden?

Cozi Homepage

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

10 Comments

 • ingeborg
  Posted 28/12/2008 4:47 pm 0Likes

  Leuke en handige site. Weet iemand hoe je de tijd goed in de NL tijd klnt instellen? Nu wordt de tijd verandert in een of andere Amerikaanse tijdzone.

 • Koos
  Posted 25/06/2008 2:57 pm 0Likes

  Hmm, ik zal eens in mijn life-organising speadsheet kijken of ik mijn leven wat beter kan gaan organiseren [grijns]

  Koos

 • Pete
  Posted 22/06/2008 8:53 pm 0Likes

  Als je een spreadsheet nodig hebt voor het organiseren van je leven wordt het tijd om eens heel goed in de spiegel te kijken.

 • Frank Meeuwsen
  Posted 22/06/2008 10:55 am 0Likes

  @breggol mee eens dat het ook met andere applicaties kan. Maar dan moet je zelf weer gaan zitten vogelen en aan elkaar knopen. Deze oplossing lijkt mij juist interessant voor degenen die daar geen trek in hebben.

 • Breggol
  Posted 22/06/2008 10:41 am 0Likes

  Oh ja, volgens mij is er ook al een super die je boodschappenlijst kan sms-en (AH?).

 • Breggol
  Posted 22/06/2008 10:39 am 0Likes

  Volgens mij kun je dit met Gmail, Gcal en Google IG ook aardig voor elkaar krijgen. Even Twitter erbij en Remember The Milk en je bent al een heel eind. En maak gebruik van de gratis SMS mogelijkheid van Google Calendar.

 • Kees Romkes
  Posted 21/06/2008 2:08 pm 0Likes

  Software is nooit de oplossing geweest, slechts een gereedschap…

  Ik denk dat ik het maar eens uitprobeer, ook even checken hoe vrouwvriendelijk dit allemaal is

 • machack
  Posted 21/06/2008 11:27 am 0Likes

  als je leven zo gecompliceerd is dat je er software voor nodig hebt moet je je leven wijzigen!

 • Madelief
  Posted 21/06/2008 10:49 am 0Likes

  Wij hebben een simpele spreadsheet. De maanden onder elkaar, en per maand de leuke dingen die we gaan doen (dagjes weg, leuks kopen) en de minder leuke dingen(zolder opruimen, plinten nakijken).

  Elk weekend kijken we in de lijst of er leuke dingen te doen zijn, en ook de minder leuke dingen. Zo doen we alles en hoeven we niet ieder weekend lang na te denken en achteraf te denken o ja dat hadden we ook kunnen doen.

  Je ziet dan ook dat de moeten-doen dingen ook snel klein word.

  Ik heb in de zelfde spreadsheet ook een lijst met leuke dingen doen voor mooi en slecht weer. Als ik ergens iets zie, zoals een nieuw leuk museum of de beste ijstent van Nederland, dan schrijven we die er ook in.

 • Matthijs Roumen
  Posted 21/06/2008 10:08 am 0Likes

  Wat gaaf! En nog gratis ook. Leuke dienst. 🙂

Comments are closed.