Krijg de lang langer langerste wimpers met vaseline

Jaloersmakend is het. Van die mensen die van nature gezegend zijn met lange wimpers. En baby’s en kleine kinderen met perfecte lange wimpers zijn nóg schattiger natuurlijk. Want zeg nou zelf: zulke bambi-ogen wil iedereen, toch? En ja, wimperextensions kunnen dan een oplossing zijn. Deze moet je alleen wel om de week bij laten vullen. Kostbare hobby dus! Bij Lifehacking houden we wel van een beetje besparen, dus heb ik hier het perfecte (spotgoedkope!) wondermiddel om jou te helpen aan die lange, natuurlijke wimpers.

Smeren met die vaseline!

#nospon! Ik ben namelijk oprecht fan van dit kleine gele potje. Vaseline is niet alleen hét wondermiddel tegen een droge huid. Het gaat je ook volle en lange wimpers bezorgen. Ok, de meningen over dit trucje zijn verdeeld, maar ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat het toch écht werkt. En aangezien je voor 89 cent al een potje in huis haalt: probeer het gewoon eens!

Wat moet je doen? Smeer elke avond voor het slapengaan wat vaseline op je schone wimpers. Dit kun je doen met een schoon mascaraborsteltje (koop je voor een prikkie bij oa de HEMA) of gewoon met je vinger. Pas hierbij natuurlijk wel op dat er geen vaseline in je ogen komt. Dit is niet schadelijk, maar vervelend is het wel.

Wanneer je iedere dag vaseline smeert, zal je zien dat je wimpers er al snel voller uit komen te zien. Daarnaast zorgt de vaseline er tevens voor dat je wimpers minder snel uitvallen, waardoor ze dus langer door zullen groeien. Ieder mens verliest gemiddeld tussen de één en vijf wimpers per dag, en deze hebben vervolgens drie maanden nodig om weer helemaal aan te groeien. Het is vrij logisch eigenlijk: wanneer je wimpers minder snel verliest, vallen de nieuw aangegroeide, kleinere wimpers minder snel op. Resultaat is een prachtige volle rij met lange wimpers!

Tell Us What You Think
61Te gek28Leuk11Serieus?4Meh...2Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]