Dit kun je allemaal doen met restjes brood

Als je brood over hebt, kun je het natuurlijk aan de eendjes voeren of broodkruim mee maken. Maar er zijn een aantal andere dingen waarvoor je het kunt gebruiken!

https://lifehacking.nl/persoonlijk-tips/deze-dingen-kun-je-beter-gewoon-weggooien/

Vlekken verwijderen

Als van je het broodkruim een balletje rolt, kun je dit prima gebruiken om allerlei vegen van je muren te krijgen. Zorg dat je er niet mee veegt, maar dept. Gluten in het brood nemen op die manier vuil en vlekken op.

Vocht opvangen

Glas omgevallen? Dan kun je brood gebruiken om de ergste troep meteen op te vangen. Brood helpt hier, net als bij de vorige tip, meteen om vlekken op te nemen.

Scherven opruimen

Als er glas of serviesgoed stukgevallen is, kun je de allerkleinste scherven opruimen door brood tegen de vloer te duwen. De splinters blijven aan het brood plakken zonder dat je je handen bezeert.

Keukenmachine schoonmaken

Als je keukenmachine vanbinnen vuil is, kun je de ergste troep van de messen af krijgen door wat brood door de keukenmachine te halen. Doe een paar sneetjes(afhankelijk van het formaat van de keukenmachine) in de kom, doe het deksel erop, en laat de machine eventjes draaien.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]