5 tips om je weekend nóg beter te maken

Het weekend staat weer voor de deur. En om daar deze week werkelijk alles uit te halen, hebben we hier vijf superhandige tips voor een topweekend!

Zo knoop je een stropdas

Stropdas knopen breed
Heb je dit weekend een fancy feestje met een nette dresscode? Aan je stropdas zal het in ieder geval niet liggen! Hier vind je meer how-to’s over stropdassen knopen met uitleg in het Engels.

Maak je chips langer houdbaar

Zo sluit je een chipszak
Krijg je die hele zak chips niet op en wil je hem weer opbergen? Hoewel dit voor sommigen een ondenkbaar scenario is, kan het gebeuren dat een geopende zak chips toch weer een dag in de la moet doorbrengen. Om er zeker van te zijn dat je chips de volgende keer nog steeds knapperig is, kun je de zak chips beter zo luchtdicht mogelijk opbergen. Een oude kleerhanger kan dienen als goede afsluiter voor je chipszak!

Ongemerkt wodka meenemen

4b20fe56-6709-4590-8e99-503c0a10ff9a
Er zijn situaties in het leven waar het beter is om je litertje voor het weekend incognito mee te nemen. Gooi wat blauwe en groene kleurstof in je wodka en giet het in een lege fles mondwater; je weekend kan niet meer stuk!

Maak ruimte vrij in je keuken

Snijplank la
Ga je dit weekend uitgebreid koken maar is je keuken net even te krap? Leg een wat grotere snijplank in een openstaande lade en breid zo je aanrecht fors uit!

Koel je bier snel af

Zo koel je bier
Je kent het wel, de vriendenploeg komt net even te vroeg opdagen waardoor het bier nog niet koud (genoeg) is. Gelukkig is er een oplossing! Wikkel wat pilsjes in nat papier en zet het rechtop in de vriezer. Water is een beter geleider van temperatuur dan lucht, waardoor je pilsje na 8 minuten steenkoud is. Belangrijk: maak het papier niet druipend nat, als het papier druppelt krijg je ijsvorming in je vriezer! Vergeet je bier er niet uit te pakken, door het snel afkoelen van de vloeistof kan het flesje knappen. Zet er dus niet teveel koud, dit kan de kans op vergeten vergroten.

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]