Popcorn Time is terug! Zo installeer je de nieuwe versie

Jaaa, in deze zware tijd is er ook gedeeltelijk goed nieuws te melden. Popcorn Time maakte op Twitter kenbaar dat ze na een lange tijd weer terug zijn met een verse, vernieuwde app (vooralsnog alleen voor Android trouwens). Kan je weer gratis al je favoriete films en series streamen nu je toch binnen zit.

Allereerst even de broodnodige waarschuwing: het gebruik van Popcorn Time is knap illegaal en volledig op eigen risico. Daarbij, elk bestand dat je van buiten de officiële App Store of Play Store installeert, is niet gecontroleerd door Apple of Google, en daar hangen dus altijd risico’s aan vast. Wordt je gepakt voor het kijken naar illegale streams, dan kunnen er torenhoge boetes opgelegd worden. Ook al gingen tienduizenden gebruikers je probleemloos voor…

Popcorn Time installeren op Android

Om Popcorn Time op je Android-toestel te installeren volg je deze link. De app wordt buiten de Play Store om geïnstalleerd. Je installeert de app via het losse APK-bestand. Waarschijnlijk geeft je telefoon een melding als je dit wilt doen, zoals bijvoorbeeld: “dit bestandstype kan schadelijk zijn voor je telefoon.” Dit omdat het bestand niet gecheckt is door Google en dus potentieel over virussen of ransomware kan beschikken. The risk of the game, zullen we maar zeggen… Na de installatie staat Popcorn Time op je apparaat. Pak er wat, uhm, popcorn bij en veel kijkplezier!

Popcorn Time installeren op iOS

Vooralsnog is de nieuwste update van Popcorn Time niet beschikbaar voor Apple-gebruikers. Maar, de oudere versies kunnen wel nog steeds geïnstalleerd worden. Voor iOS is daar een apart installatieprogramma voor ontwikkeld: iOSinstaller. Deze moet je eerst downloaden op je pc of Mac, en installatie is kinderspel. Doorloop vervolgens de wizard en je bent klaar.

iTunes moet overigens wel op je computer staan. Geen nood, dit verschrikkelijke stukje software gebruik je verder niet meer. Vervolgens verbind je de iPhone of iPad aan je computer via usb, geef je aan dat de computer te vertrouwen is (wordt automatisch gevraagd) en zet je het apparaat in vliegtuigmodus. That’s it! De installatie van Popcorn Time is een feit.

Zit je thuis, maar heb je geen zin in deze minder legale praktijken? Check dan dit artikel voor meer gratis vermaak!

Tell Us What You Think
13Te gek15Leuk5Serieus?6Meh...20Stom

About Author

7 Comments

 • Ronald
  Posted 08/07/2021 9:56 am 0Likes

  Link voor android werkt niet

 • Rake
  Posted 01/02/2019 12:37 pm 0Likes

  Ja gaaf, vooral de kwaliteit vind ik een groot voordeel bij popcorn. Wat ik soms ook gebruik is sockshare. Dit is gewoon online streaming zoals youtube. Je moet alleen wel eerst door een oerwoud van ads. Zelfs met adblock..

  Maar als je het eenmaal doorhebt dan lukt het zo.

  • Ratyoke
   Posted 20/02/2019 8:16 pm 0Likes

   Werkt bijzonder goed die Sockshare 🙂 Thanks! ?

 • Ruben de groot
  Posted 30/07/2016 7:59 pm 0Likes

  Super artikel! Nu kan ik het ook offline bekijken 🙂

 • movietubenowinhd
  Posted 26/05/2016 6:39 am 0Likes

  MovieTubeNowInHD is the best site for free full Movies and TV shows. Lots of new and old movies and it is free.
  Use the search button to find your specific movie or browse the categories.
  With years from 1935 to 2016, all genres you could imagine and a-z lists it has never been more easy to find your favorite movie.
  Or simply browse top movies for something new and exciting to watch.

 • Ivonne
  Posted 14/03/2016 1:07 pm 0Likes

  Super! Nu kan ik ook met mijn iPad Popcorn Time kijken! De link deed het niet maar vond via google deze http://popcorntimedownload.nl/popcorn-time-ios/ die het wel doet, bedankt!

 • Lonneke
  Posted 12/07/2015 10:30 am 0Likes

  Ik dacht, ik ga het eens proberen, dat installeren van popcorntime, want ik vertrouw jullie website en jullie links naar andere websites. Totaan de vliegtuigmodus die jullie beschreven klopte alles en zag het er allemaal logisch uit. Maar na de installatie, vroeg het programmaatje me om mijn “zoek mijn iphone” uit te zetten de boel te “restoren”. Ik vond het een beetje apart, maar deed het en mijn telefoon ging op zwart scherm en begon met “terugzetten”. Toen vond ik het toch een beetje tricky worden en heb ik de boel maar ge-abort…
  Hoort dit er ook bij? Of is jullie link misschien toch geïnfecteerd? Ik hoor het graag.

Leave a comment

[wpterms id="3193"]