Single Valentijnsdag: 10 redenen waarom dat geweldig is

Het is Valentijnsdag, en voor veel mensen betekent dat uren door de stad slenteren, op zoek naar het perfecte cadeau en een berg geld stukslaan op een peperduur restaurant. Tuurlijk, het is geweldig en helemaal romantisch om elkaar te kunnen verrassen, maar als single heb je al dat gedoe dus niet. Het grote genieten kan beginnen!

valentijnsdag

1. Alle chocola is voor jou!

Het assortiment in de supermarkt is verdriedubbeld en het mooie is: alles is voor JOU! Hoewel al die suiker niet heel bevorderend is voor de lijn, bevat chocola een lekkere shot endorfine (het stofje waar je gelukkig van wordt). Dat betekent dus: dubbel geluk op Valentijnsdag!

2. Extra tijd voor familie, vrienden en jezelf!

Hoewel het erg fijn is om tijd met je lover door te brengen, is het minstens zo belangrijk om je externe contacten te onderhouden. Dus steek tijdens Valentijnsdag eens wat extra tijd in je familie en vrienden, maar vooral ook in jezelf.

3. Laat maar groeien

Je hoeft je niet helemaal glad te scheren, dus dat zal toch pittig wat tijd besparen. Seconden? Minuten? Uren?! Al die kostbare tijd kun je weer in jezelf en je omgeving steken. Want zeg nou eerlijk, wie kiest er vrijwillig voor om zichzelf urenlang met een scheermes in de badkamer op te sluiten…?

4. Eet de hele dag waar JIJ zin in hebtvalentijnsdag

Je hoeft effe geen rekening te houden met snacks die een wat minder smakelijke geur achterlaten. Dus sla die knoflooksaus en zwaar gerijpte kaas vooral niet af en geniet!

5. Je houdt geld over!

Je hoeft namelijk geen cadeaus aan te schaffen! Oké, het zal geen fortuin opleveren, maar toch zeker een tas vol lekkere snacks of meerdere bacootjes aan de bar (niet alleen voor jou, maar ook voor je vriendin, want zo duur is uit eten gaan). Love it!

6. Geen fancy restaurant, maar pizza in bed

Filmpje? Check! Warm in je bed? Check! Je hoeft alleen nog naar de deur om die heerlijke vette pizza in ontvangst te nemen en mee te nemen naar je holletje. Wat wil je nog meer?!

7. Dumpkans? Nihil!

Hoe vaak gebeurt dat wel niet: denk je eindelijk gesetteld te zijn voor de Dag van de Liefde, word je vlak voor Valentijnsdag bij het grofvuil gezet… Bespaar jezelf dus de tranen en geniet van het vrije single leven!

8. De feestbeestjes in de kroeg zijn óók single

Want wie gaat zich nou op Valentijnsdag aan de bar zitten bezatten als hij of zij in een relatie zit? Niemand dus nee. Dat betekent dat al het verse vlees dat zich op de uitgaansplekken bevindt helemaal single is! Geen blauwtjes lopen, alleen maar extra genieten.

9. Het bed is voor jou, helemaal voor jou

Geen gevechten om het dekbed. Geen gesnurk. Het is alleen jij en je grote liefde: je bed! Onze tip: benut deze kans optimaal, waan jezelf een zeester (alle ledematen gestrekt!) en maak het extra cozy door een heerlijk warme sprei over het dekbed te draperen.

valentijnsdag

10. Alle ruimte op zoek naar ware liefde…

…of gewoon een lekkere scharreltje voor als je het jaar daarop weer zo’n lekker ontspannen Valentijnsdagje wil ervaren.

Vind je het na al deze heerlijke hacks nog steeds vervelend dat je alleen bent op 14 februari? Ga er dan eens op uit! Er worden verschillende singles-evenementen georganiseerd voor de eenzame lovebirds.

 

Tijdens Valentijnsdag de beste tosti’s eten? Mjammie: zo bak je de perfecte tosti!

Tell Us What You Think
1Te gek1Leuk1Serieus?0Meh...5Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]