Sla al je klantenkaarten op met Stocard

Als je vaak bij een bepaalde winkel komt, kan het voordelig zijn om een klantenkaart aan te vragen van die winkel of winkelketen. Van de Bonuskaart van de Albert Heijn tot de pas waarmee je je Air Miles spaart, onze portemonnee wordt al snel zwaar en lomp. Gelukkig is er een app die bijna al je klantenkaarten digitaliseert. Maak kennis met Stocard. Lees ook: Zo gebruik je een winkelkarretje zonder muntje.

img_4437Klantenkaarten

Met de app Stocard kun je al je klantenkaarten opslaan in een app op je iPhone. Hiermee verander je je smartphone in een virtuele portemonnee, waardoor je echte portemonnee een stuk lichter wordt!

Met de camera van je smartphone scan je de code van je klantenkaart. Na het scannen genereert de app een afbeelding met de barcode van je klantenkaart. Bij Notities kun je de voor- en achterkant van je kaart fotograferen en eventueel opmerkingen toevoegen.

Aanbiedingen

img_4438Onderin naast Kaarten zie je het kopje Aanbiedingen. Na het scannen van mijn Bonuskaart, verschijnt daar de meest recente folder van Albert Heijn met de aanbiedingen van die maand. Onder de aanbieding van een kaart die je hebt gescand, zie je aanbiedingen van soortgelijke winkels waarvan je de klantenkaart kunt scannen.

Je hoeft niet per se de klantenkaart te scannen om folders van andere winkels te openen. Stocard kan dus ook handig zijn om gewoon alle folders van je favoriete winkels bij de hand te hebben.

Je kunt Stocard downloaden voor iOS, Android en Windows Mobile.

 

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]

0 Comment

 • Bas
  Posted 06/03/2017 6:21 pm 0Likes

  Ik gebruik al jaren PasNL op m’n S5, werkt erg handig en werkt bij mij ook bij albert heijn met die boost die ze hebben, had wel begrepen dat het niet op alle toestellen werkt, maatje van me doet ie het niet bijvoorbeeld met z’n iphone 😉 . Het meest gebruik ik die ah pas, airmiles en freebees, werkt echt feilloos

 • Stephanie
  Posted 02/03/2017 1:52 pm 0Likes

  Ik heb mij eens over laten halen al mijn krantenpasjes uit m’n portemonnaie te halen en in deze app te zetten. Nadat ik bij drie winkels te horen kreeg dat ze ‘m niet konden scannen, heb ik alles maar weer terug in m’n portemonnaie gedaan…

  • Stephanie
   Posted 02/03/2017 1:53 pm 0Likes

   Ennn daar moest uiteraard klantenpasjes staan 🙂

  • Sharona
   Posted 03/03/2017 10:50 am 0Likes

   Zelf nog geen last van gehad, want de winkeliers tikken mijn pasnummer over, ipv scannen! Winkels waar ik mijn pas vaak gebruik zijn Hema, Kruidvat (in deze winkels zijn mijn pasnummers overgetikt) en bij de Hunkemoller is deze gescand 🙂

 • Maurice
  Posted 01/03/2017 5:12 pm 0Likes

  Super handige app, ik gebruik hem voor de folders/ aanbiedingen en om te laten scannen in de winkels. Enige nadeel is, en dat ligt niet aan de app, dat bijvoorbeeld bij de AH en de Kruidvat de digitale kaart niet scanbaar is.

  • Bas
   Posted 06/03/2017 6:24 pm 0Likes

   Ligt wel aan de app denk ik, met pasnl doet mijn ah pas het wel en kruitvat ook, misschien je toestel? ik heb een samsung s5

 • patrick
  Posted 28/02/2017 9:15 pm 0Likes

  En zelfs voor Windows Mobile leverbaar: https://www.microsoft.com/nl-nl/store/p/stocard/9wzdncrdrmnw

 • Noëlle
  Posted 28/02/2017 9:14 pm 0Likes

  Ik heb stocard een tijdje gebruikt, maar ben meer fan van PasNL. Ten eerste heeft PasNL de mogelijkheid om een account aan te maken (niet verplicht!) waardoor je gemakkelijker je klantenkaarten over kan zetten naar een andere telefoon. Daarnaast slaat PasNL ook alle gegevens op de kaart op, wat in sommige gevallen heel belangrijk is.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: