Sla al je klantenkaarten op met Stocard

Als je vaak bij een bepaalde winkel komt, kan het voordelig zijn om een klantenkaart aan te vragen van die winkel of winkelketen. Van de Bonuskaart van de Albert Heijn tot de pas waarmee je je Air Miles spaart, onze portemonnee wordt al snel zwaar en lomp. Gelukkig is er een app die bijna al je klantenkaarten digitaliseert. Maak kennis met Stocard. Lees ook: Zo gebruik je een winkelkarretje zonder muntje.

img_4437Klantenkaarten

Met de app Stocard kun je al je klantenkaarten opslaan in een app op je iPhone. Hiermee verander je je smartphone in een virtuele portemonnee, waardoor je echte portemonnee een stuk lichter wordt!

Met de camera van je smartphone scan je de code van je klantenkaart. Na het scannen genereert de app een afbeelding met de barcode van je klantenkaart. Bij Notities kun je de voor- en achterkant van je kaart fotograferen en eventueel opmerkingen toevoegen.

Aanbiedingen

img_4438Onderin naast Kaarten zie je het kopje Aanbiedingen. Na het scannen van mijn Bonuskaart, verschijnt daar de meest recente folder van Albert Heijn met de aanbiedingen van die maand. Onder de aanbieding van een kaart die je hebt gescand, zie je aanbiedingen van soortgelijke winkels waarvan je de klantenkaart kunt scannen.

Je hoeft niet per se de klantenkaart te scannen om folders van andere winkels te openen. Stocard kan dus ook handig zijn om gewoon alle folders van je favoriete winkels bij de hand te hebben.

Je kunt Stocard downloaden voor iOS, Android en Windows Mobile.

 

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]