Vermijd stress door dubbel in te slaan

We kennen allemaal het scenario dat je tot 3 keer toe terug het huis inloopt omdat je wat belangrijks bent vergeten. Dit deed ik ook altijd, tot ik de oplossing vond waardoor ik nooit meer in de stress schoot met de vraag “heb ik dat wel bij me?”.

https://lifehacking.nl/productiviteit-tips/6-beste-lifehacks-fotografen/

Inslaan tegen stress

Koop belangrijke dingen dubbel. Bij sommige producten doen veel mensen dat al , zoals kauwgom. Vaak ligt er een pakje in de keukenla, in je auto en op kantoor. Er zijn echter genoeg voorbeelden waarbij het je veel stress kan besparen als je meer dan één exemplaar ervan bezit. Dit zijn de favorieten van Lifehacking:

  • Een extra laptopoplader. Niet alleen voor het geval je huidige het begeeft, maar op het moment dat er twee in huis liggen heb je altijd wel eentje binnen handbereik!
  • Uiterlijke verzorging. Koop zaken als gel, gezichtscreme en de basis van je make-up in tweeën. Eentje leg je in de badkamer, en de andere neem je mee als je ergens logeert of langere tijd op pad gaat.
  • Opladers voor je smartphone. Niet alleen handig voor gasten, maar ook als je lader het begeeft als de winkels dicht zijn.
  • Nagelschaartjes. Eentje in de badkamer, de ander in de slaapkamer of de keuken.
  • Schoonmaakspullen. Niet alleen is het slim om extra schoonmaakmiddel in huis te hebben, ook kun je niet genoeg doekjes in huis hebben. Je kan daardoor sneller een schone doek pakken, waardoor je hele huis schoner wordt en blijft.
  • Koop een paar goedkope paraplu’s. Als je gasten hebt en het begint te storten, kun je ze een paraplu meegeven als ze naar huis gaan. Geloof me, ze zullen je eeuwig dankbaar zijn.
  • Laat een paar extra huissleutels maken en leg er eentje op je werk (op een veilige plek natuurlijk), geef er eentje aan je partner of iemand anders die je in geval van nood naar je huis zou sturen.
  • Koop een miljoen haarelastiekjes en verspreid ze door het hele huis – daar eindigen ze toch wel.
Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author