Verwijderde whatsappjes toch teruglezen? Yep, dat kan! (Of je het wil, is een tweede…)

Het kan na het versturen van een dronken appje HEEL ERG handig zijn om die iets te directe opmerking of schaars geklede foto alsnog te verwijderen, maar zélf een verwijderd whatsappje ontvangen is gewoon onwijs irritant en goed voor slapeloze nachten. Met deze hack haal je de Sherlock Holmes in jezelf naar boven en kun je verwijderde WhatsApp-berichten vanaf nu tóch lezen.

verwijderde whatsapp

Wacht, weet je het zeker?

Hoewel zo’n verwijderd berichtje vervelend is, moet je wel zeker weten of je het wel écht wilt lezen. Want eerlijk is eerlijk: die WhatsApp-berichten zijn niet voor niks verwijderd. In het geval van een dronken bericht kan het soms juist grappig om achter de waarheid te komen, maar sommige uitspraken tijdens een ontplofte ruzie zijn misschien juist beter om ongelezen te laten, toch…?

De truc

Trek je helemaal krom van nieuwsgierigheid en denk je klaar te zijn voor de keiharde waarheid? Nou, let’s go dan! Het klinkt heel lastig, maar niets is minder waar: deze truc is kinderlijk eenvoudig. De eerste stap is het downloaden van een app die je notificaties opslaat. Notisave is daar een goed voorbeeld van. Je moet deze app toestemming geven om toegang tot je notificaties te krijgen. Als het goed is krijg je dan een lijst met apps in je beeldscherm; vink ze allemaal uit en tadaa: verwijderde WhatsApp-berichten kun je voortaan in deze app teruglezen! Bye-bye slapeloze nachten 😎

Sorry, iPhone-gebruikers…

Helaas, pindakaas: voor mensen met een iPhone is deze app niet bruikbaar. Hij is er namelijk alleen voor Android. Maar wees niet getreurd, er ís een oplossing! Iets minder makkelijk en het duurt langer, maar hé, je moet er wat voor overhebben… Nadat je een verwijderd bericht hebt ontvangen, verwijder je WhatsApp van je telefoon. Daarna installeer je de app opnieuw, en als het goed is krijg je nu een melding of je alle chats wilt herstellen via de reservekopie die is gemaakt. Geef akkoord en ja hoor, ook verwijderde WhatsApp-berichten zijn nu zichtbaar en kun je gewoon lezen. Pure magie!

Let er dus wel op dat je regelmatig een reservekopie maakt, anders is alles voor niks geweest.

Shiiiiit, zit er een kras op je smartphone?! Zo kun je die weer verwijderen!

 

Wat vind je van deze hack?
4Te gek4Leuk0Serieus?7Meh...5Stom

About Author

1 Comment

  • Joost
    Posted 25/02/2020 3:27 pm 0Likes

    Ja, en wat doet notisave er vervolgens mee? Gezellig uploaden naar hun centrale database waar alle nasty berichten worden bewaard?

    En de reviews in de play store geven aan dat het vaak niet werkt. Dus het is nu al een kut-app.

Comments are closed.