Vier manieren om gratis e-books te lezen!

Nu we toch de hele dag binnen zitten, wil je ook weleens een momentje voor jezelf. Geen werk, geen kinderen, gewoon effe een uurtje you time. Maar dan moet je natuurlijk wel iets te doen hebben, zoals … een e-book lezen! Meestal moet je dan meteen een (duur) abonnement nemen, maar met al dat gehamster is het al zo’n dure tijd. Daarom hebben wij iets beters: vier manieren om gratis e-books te lezen!

Voor de iOS-gebruikers…

Apple biedt voor de mensen die thuiszitten gratis e-books aan. Dat zijn allerlei soorten, waaronder een berg boeken die je kunt voorlezen aan je kinderen of bijvoorbeeld audioboeken. Je hebt de keuze uit precies honderd boeken. Zo kom je er: open de Boeken-applicatie op je iPhone of iPad, tik op Book Store (het middelste icoontje onderin). Zodra je daar bent, tik je op Doorzoek categorieën en vervolgens op Hitlijsten. Scroll naar beneden en tadaa: daar staan ze dan, de gratis boeken! Wel even op Bekijk alles tikken…

…en de Android-gebruikers

No worries, we laten jullie heus niet zitten. Ook jullie kunnen gratis e-books lezen op jullie telefoon. Dat kan via de Google Play Store. Klikken dan!

Andere opties

Uiteraard zijn er ook andere opties, als je bijvoorbeeld nog op een Windows-telefoon werkt (haha) of al een e-reader hebt. Er zijn namelijk ook genoeg websites waar je gratis boeken kunt lezen/downloaden. Een daarvan is Free-eBooks. Na inschrijving mag je elke maand gratis vijf e-books downloaden. En ook op de website ManyBooks kun je je lol op als je omkomt in vrije tijd. Een andere site is die van Kobo, dat je wellicht kent als het merk dat zelf e-readers bouwt. De audioboeken op deze site zijn helaas niet gratis, maar een groot aantal e-books gelukkig wél.

Nou, nog eentje dan

Mocht je aan bovenstaande opties nog steeds niet genoeg hebben, dan kun je via ereaders.nl super gemakkelijk e-books downloaden. Je kunt ze vanaf daar als epub voor op je e-reader downloaden, maar als je die niet hebt, kun je de e-books ook als pdf downloaden. Dan kun je ze alsnog handig op je pc, laptop, telefoon of tablet lezen. Veel leesplezier!

Wil je liever échte boeken lezen? Dan kun je vast terecht bij Amazon!

Tell Us What You Think
9Te gek24Leuk2Serieus?1Meh...5Stom

2 Comments

Leave a comment

[wpterms id="3193"]