Win 10.000+ karmapunten en geef Jan (32) een Sinterklaascadeautje!

Op de valreep nog effe snel een wit voetje halen bij Sinterklaas? Nou, dat kan! Er is deze feestmaand namelijk iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken, en dat is Jan. Laat die kloppende homp vlees in je borstkas voor deze ene keer spreken en win maximaal aan karma.

Oké, een echte lifehack is dit natuurlijk niet, maar soms moet je gewoon iets doen om het leven van een ander leuker en makkelijker te maken. Jan (28) (herstel: 32) is namelijk licht verstandelijk beperkt, zijn vader is overleden, zijn moeder zit in een inrichting, hij heeft geen broers of zussen en geen vriendin.

Wat hij wél heeft, is een baan in de supermarkt waar hij al 12,5 jaar werkt voor een aangepast loon. Bij zo’n jubileum hoort normaal gesproken natuurlijk een leuk financieel extraatje, maar dat feest ging helaas niet door…

Gelukkig is er een reddingsactie in het leven geroepen. Er is contact gelegd met de beste man, en wat blijkt? Hij is dol op treinen en doet weinig liever dan treintabellen en tijdsschema’s maken op zijn laptop. Alleen, de laptop waar hij dat op doet is zó oud dat de toetsen er los op liggen, en hij zou dus stiekem eigenlijk wel een nieuwe laptop willen. Eerste- of tweedehands, dat maakt hem allemaal niet uit.

Dus, wilt u Jans donkere maanden iets lichter maken en hem de Sinterklaas van z’n leven geven? Geef hem dan een duwtje en maak hier een kleinigheidje naar hem over. Direct overmaken kan natuurlijk ook op: NL95 BUNQ 2040 8289 82. Liever iets in natura door zijn schoorsteen gooien? Mail dan even naar SinterklaasvoorJan@gmail.com, en dan komt dat ook helemaal goed!

Tell Us What You Think
8Te gek2Leuk1Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]