Maak je leven makkelijker met deze 5 thuis-hacks

Het weer wordt steeds druileriger en we zijn steeds vaker thuis te vinden. Daarom is het belangrijk om juist nu het meeste uit je huis te halen met deze huis- tuin en keukentips van Lifehacking.nl.

Nooit meer een lekkende vuilniszak

Geen zin in een vuilniszak vol vocht van je afval? Een krant absorbeert een groot deel van het vocht van je afval en kan voorkomen dat de afvalzak lekt door scherpe voorwerpen in je vuilnis.
Krant in prullenbak

Ananas snijden zonder extra afwas

Voortaan heb je alleen maar een vorkje nodig na het openen van je blikje ananas. Snij de ringen ter plekke met het scherpe deksel! Pas wel op voor je vingers.
Ananas snijde

Kom makkelijk bij die laatste Pringles

’s Avonds op de bank met een Pringles-bus klinkt voor veel mensen als muziek in de oren. Het jammere van die Pringles-bussen is het formaat; na een stuk of 20 is het bijna onmogelijk om met je vingers bij de chips te komen. Gelukkig kun je dit oplossen met een A4’tje in de bus. Je schuift de chips er makkelijker uit en de kruimels blijven in de bus! Als je bus op is kun je hem gebruiken als pasta-houder.
Pringles lifehack

Je douchegel en zeepjes altijd georganiseerd

Je kunt natuurlijk de rest van je leven je douchegel op de grond van je douchecabine laten slingeren. Je doucherek kan ook dienen als houder voor mandjes die je voor een prikkie bij de Blokker of Xenos kunt kopen. Zo blijft alles georganiseerd.
Douche opslag

Maak taco’s van oude tortilla’s

Als voorbereiding op de taco-avond kun je natuurlijk kant-en-klare taco’s kopen. Als je nog wat tortilla’s hebt, kun je deze ook zelf omtoveren tot taco’s. Vouw ze over je ovenrek en ze bakken zelf in taco-vorm!
Taco

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]