Je kerstversiering opruimen? Dat kan dus snel en geordend

Hoe leuk en gezellig die kerstversiering ook is, er komt een moment dat al die kerstballen en kerstlampjes weer opgeruimd moeten worden. En als het kan; een beetje fatsoenlijk graag. Zodat je volgend jaar niet wéér vloekend en tierend de kerstverlichting uit de knoop staat te hannesen. Gelukkig is het met de juiste tips eenvoudig om de lampjes en ballen geordend op te bergen. De toekomstige jou is je dankbaar…

Kerstversiering: de pro-tips

Kijk goed naar de spullen die je dit jaar niet hebt gebruikt om je huis te versieren. Ga je ze volgend jaar nog gebruiken? Of kan je ze beter weg doen? Vind je het zonde om je spullen zomaar weg te gooien, wacht dan tot volgend jaar en geef het vlak voor kerst aan iemand die het kan gebruiken of doneer het aan een kringloop winkel.

Bekijk ook de spullen die je wel hebt gebruikt dit jaar. Is het nog mooi? Ga je het volgend jaar nog gebruiken? Wil je volgend jaar een ander kerst-thema, vraag dan aan vrienden of familie of ze willen ruilen van versiering. Zo hoef je niet elk jaar een volledig nieuw kerstversiering setje aan te schaffen.

 

Wat vind je van deze hack?
1Te gek6Leuk3Serieus?2Meh...1Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]