5 websites die je helpen relaxen

Val je maar niet slaap? Is er te veel herrie op de werkvloer en kan je je niet concentreren? Met deze 5 websites moet het relaxen echt lukken om óf in slaap te vallen óf er een productieve werkdag van te maken. Lees ook: Slaapproblemen? Reset je slaapcyclus in één nacht

Do Nothing for 2 Minutes

Staar naar de zee, luister naar de golven en voel het koele briesje. Doe 2 minuten h-e-l-e-m-a-a-l niks. Begin je al te gapen?

Do nothing for 2 minutes

Rainy Mood

Even geen gemiezer maar een flinke stortbui, heerlijk. En af en toe het gerommel van een beetje onweer in de verte. Je krijgt ook nog de optie te luisteren naar rustgevende pianomuziek die perfect past op het ritme van de neerkomende regendruppels. Met dit op de achtergrond kan ik mij weer concentreren. Ik hoor geen afleidende omgevingsgeluiden meer en tik vrolijk door.

RainyMood

My Noise

Dit was even zoeken, er is zo veel keus! Er zijn geluiden om beter van te slapen, om je te helpen relaxen en om je beter te concentreren op werk. Behalve de gebruikelijke natural noises zijn er ook industrial noises, tonal drones, magic generators, soundscapes en atmospheres. De site is vrij van advertenties en draait volledig op vrijwilligers daarom heb je zonder account beperkte toegang.

MyNoise

The Nicest Place on the Internet

Behoefte aan een digitale knuffel of een schouder om tegen te leunen? Er zijn ontzettend veel mensen, van over de hele wereld, die ontzettend veel van je houden. Kijk maar.

hugz

Calm.com

Kies uit meer dan 25 achtergrondgeluiden met prachtige visuals voor een korte (2 minuten) of langere pauze (20 minuten) waarin je tot rust kan komen. Calm.com biedt ook een gratis 7 dagen mindfulness training die je hooguit 10 minuten per dag kost.

keep-calm-and-enjoy-lifehacking-nl

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]

1 Comment

  • gerrit
    Posted 05/07/2016 5:46 pm 0Likes

    Absoluut niets doen heeft een snelle diepe helende werking, google maar eens naar Dr. Frank J. Kinslow of een van zijn boeken: The Secret of Instant Healing. Ik gebruik het zelf op: https://sites.google.com/site/eftgezondheid/

    mvg Gerrit

Comments are closed.