Met energie de deur uit na een ruknacht

Tenzij je met je nieuwe Tinderliefde een nacht lang de sterren van de hemel ‘bedrijft’, is een nacht zonder slaap toch vooral heul erg vervelend. Of dat nou kwam door die krolse buurtkat die uitgerekend in jouw tuin z’n lokroep aan het repeteren was, of omdat het je een goed idee leek tot in de late uurtjes Stranger Things te bingen; zodra de wekker gaat ben je de sjaak. Gelukkig voor jou hebben de nachtbrakers van de Lifehacking-redactie de suffige koppies bij elkaar gestoken. En jawel, hier zijn ze dan: dé gouden tips om na een regelrechte ruknacht alsnog met energie de deur uit te stappen!

Laten we één ding vooropstellen: het beste is natuurlijk om gewoon een nachtrust van zo’n acht uurtjes te pakken. Elke nacht. Want als je consequent te weinig slaapt, kan dat meer gezondheidsklachten veroorzaken dan alleen wat onsmakelijke wallen en een stinkhumeur.

Check in dat geval dus eerst even ons artikel met tien tips voor de slechte slaper, en doe er je voordeel mee. Mocht je ondanks deze tips toch nog een korte of onrustige nacht maken: in deze video vind je alle noodmaatregelen die je kunt treffen voor een energieke boost van je dag.

Tell Us What You Think
4Te gek4Leuk15Serieus?9Meh...16Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]