Hey Edward Pringlehands, haal je hand uit die bus man!

Zeg niet dat het jou nooit is overkomen, want we weten dat je liegt. Als kind kon je met gemak tot je elleboog aan toe in een bus Pringles graaien, maar tegenwoordig krijg je amper drie vingers naar binnen (nee, dit is geen eufemisme). Hoe krijg je tóch die laatste paar chippies van de bodem zonder de kruimels in je eigen kraag te gieten? 

Pringles zijn fantastisch. Ze passen precies in je mond en ze zijn honderd keer lekkerder dan die oersaaie Lays-meuk. Zelfs die bus is best handig: hij kan dicht, hij neemt minder ruimte in dan een zak vol lucht en een handjevol gefrituurde aardappelsnippers, en hij gaat niet kapot als je er per ongeluk op gaat zitten. Want dat gebeurt. Elke keer. Opnieuw.

Gebruik een vel papier

Ja sorry, jongens. We hadden hier ook graag een ingenieus hydraulisch systeem ontwikkeld door een geheim NASA-team neergezet, maar het hoeft simpelweg niet. De allermakkelijkste manier om die laatste Pringle uit de bus te krijgen is om van tevoren een A4’tje te pakken. Knip ‘m in de lengterichting door de helft, rol hem op als een halve cilinder en duw ‘m om de mjummiechipito’s heen in de bus.

Draai de bus daarna een halve slag om ervoor te zorgen dat je pringles op het papier rusten in plaats van op de binnenkant van de bus. Houd ‘m horizontaal (liggend, dus), en trek langzaam het A4’tje er een stukje uit. Resultaat: schone vingers en toch goddelijke crisps – letterlijk binnen handbereik.

En die bus dan?

Wil je meer? Die lege bus kan je voor een miljoen dingen gebruiken: een bestekhouder voor tijdens het koken, iets om je jongleerballen in te bewaren of een opbergdoos voor kabels of fliepeltjes of geheime dingen.

Trouwens, scratch dat laatste. NIEMAND op deze wereld kan een Pringles-bus ongeopend laten als ‘ie er eentje tegenkomt. We double dare you! 

Tell Us What You Think
1Te gek2Leuk0Serieus?0Meh...1Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]