Zo kun je het effect van een slapeloze nacht verbergen

Het overkomt iedereen weleens. Je kunt met geen mogelijkheid in slaap komen vanwege stress, te veel koffie ’s avonds, of om wat voor reden dan ook. En vaak valt dat de volgende dag aan je gezicht af te lezen. Hoe kun je ervoor zorgen dat je er toch fris en uitgerust uitziet na een slapeloze nacht? Lees ook: Dingen die je ’s ochtends kunt doen om energie te krijgen.

Als je wilt voorkomen dat iedereen aan je vraagt of het wel goed met je gaat omdat je er zo uitgeput uitziet, zijn er een aantal dingen die je kunt doen.

Make-up

Als vrouw heb je het iets gemakkelijker, omdat je make-up kunt gebruiken om je vermoeide gezicht wat op te kalefateren.

Donkere cirkels onder je ogen kun je een beetje maskeren door bij je ooghoeken lichte oogschaduw te gebruiken. Deze weerkaatst namelijk licht, waardoor de wallen onder je ogen minder opvallen. Tevens kun je een klein beetje lichte oogschaduw onder je ogen aanbrengen, dicht tegen je ogen aan, niet op de wallen zelf.

Om te zorgen dat mensen minder op je wallen letten, kun je een opvallendere kleur op je oogleden aanbrengen, waardoor hun blik eerder die kant op gaat.

Exfoliëren

Als je slecht geslapen hebt, heeft dit invloed op je huid. Daarom kun je er frisser uit komen te zien door je huid goed te exfoliëren en een product met citroen of munt te gebruiken zodat je lekker goed wakker wordt.

https://lifehacking.nl/persoonlijk-tips/zo-kun-je-je-hoofdhuid-goedkoop-exfolieren/

Ochtendwandeling

Ook helpt het om (als je daar tijd voor hebt) ’s ochtends even een wandeling te maken. De frisse lucht zorgt ervoor dat je wakker wordt, en van de koele lucht en de activiteit wordt je huid een beetje roze in plaats van lijkwit na een slapeloze nacht.

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]

2 Comments

 • Bus
  Posted 27/03/2017 1:24 am 0Likes

  Ik schreef het net ook al bij een ander artikel maar ik merk bij mezelf dat als ik een ijzer tablet neem. Dat ik dan minder slaap nodig heb terwijl ik mij toch uitgerust voel. Zelf pas ik dit ook toe als het al laat is en ik weet dat ik de volgende dag vroeg op moet. Ik neem in dat soort situatie’s slechts een half tablet. Anders kan ik juist niet slapen..

 • Ernesto
  Posted 24/03/2017 12:57 am 0Likes

  Wat een slecht stuk zeg! Ik reageer nooit ergens op maar dit moet dan maar de eerste keer zijn. Ik hou het evenwel kort: Als je een man bent en make-up daardoor geen optie is, moet je op een bepaalde manier je haar wassen en ’s ochtends een wandeling maken?
  De titel was interessant, maar het onderwerp inclusief mijn reactie, puur zonde van mijn tijd.

Comments are closed.