Goedemorgen, slaapkop. Wakker worden!

Het is half zeven ‘s ochtends, de wekker gaat af en langzaam word je wakker. Zodra je uit bed stapt, merk je al dat je nog niet helemaal op deze wereld bent. Wat doe je dan? Hoe zorg je ervoor dat je wél springlevend op werk aan komt, zonder al te veel moeite? Daar zijn simpele hacks voor. Wakker worden! 

Douchen, douchen, douchen!

De beste start van de ochtend is om lekker onder de douche te springen. Dat is natuurlijk al bekend, maar het werkt écht. Als je vaak in tijdsnood komt tijdens het klaarmaken, sta dan iets eerder op. Natuurlijk kan je ook ‘s avonds douchen, maar dan spring je met een schoon lichaam in een waarschijnlijk minder schoon bed. Als je ‘s ochtends doucht, ben je ook nog eens gelijk wakker en ruik je de hele dag fris.

Gezichtsverzorging

Dit klinkt misschien een beetje gek, maar probeer eens in de ochtend je gezicht te reinigen. Het beste wat je hiervoor kan gebruiken is reinigingsmelk. Je zal al snel merken dat je je een stuk beter voelt, alleen het gevoel van jezelf verzorgen laat je frisser en beter voelen. En je gezicht wordt er zacht van.

Ontbijten is key

Veel mensen slaan het ontbijt over. Dat is volkomen logisch, het is niet makkelijk om om zeven uur ‘s ochtends een boterham je mond in te werken. Toch is dat het slimste wat je kan doen. Je ontbijt geeft je het meeste energie voor de hele dag, ook al is het maar een bakje yoghurt met muesli. Je merkt het al wanneer je op werk aankomt: je gaat veel meer energie hebben en minder snel instorten. Als je ook niet luncht, kan je het beste een stukje fruit pakken om toch iets in je maag te hebben.

Of of of kijk even deze all time klassieker, dan sta je binnen no time naast je bed: 

 

Tell Us What You Think
1Te gek4Leuk4Serieus?7Meh...13Stom

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]